Έκαναν το «πέντε στα πέντε» και συνεχίζουν οι Λονδρέζοι.

Στο «Emirates» τέθηκαν αντιμέτωπες η Άρσεναλ και η Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα έφθασαν στην επικράτηση με 2-1 κι έκαναν έτσι το «πέντε στα πέντε», υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στην τρίτη διαδοχική ήττα τους.

Προηγήθηκαν στο 30’ με τον Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος είχε εύκολο έργο έπειτα από τεράστιο λάθος του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.

Στο 74’ ο Ντούγκλας Λουίζ σκόραρε απευθείας από κόρνερ. Έδωσε φάλτσο στην μπάλα κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» απάντησαν άμεσα. Ο Μπουκαγιό Σακά έκανε μια σέντρα μέσα στην περιοχή, βρίσκοντας τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι. Ο τελευταίος έστειλε με άνεση την μπάλα στα δίχτυα, μέσα από το αριστερό δοκάρι.

H Μπόρνμουθ και η Γουλφς, από την πλευρά τους, έπαιξαν στο «Dean Court». Πριν από το ματς οι «λύκοι» ήταν αήττητοι απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους.

Αυτή η… παράδοση συνεχίστηκε, καθώς οι δύο ομάδες ήρθες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Ο Ματέους Νούνες «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι στο 11’, ενώ στο 81’ ήταν η σειρά του Ντανιέλ Ποντένσε να χάσει μεγάλη ευκαιρία, μετά την κεφαλιά που έκανε μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Οι γηπεδούχοι πήραν βαθμό έπειτα από τρεις σερί ήττες, αυτή ήταν η τρίτη φετινή ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους, που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να γευθούν τη χαρά της νίκης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ