Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Μαν.Σίτι μπορεί αγωνιστικά να ανήκει στο παρελθόν αλλά εκτός τεσσάρων γραμμών έχει αφήσει κατάλοιπα.

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Μαν.Σίτι μπορεί αγωνιστικά να ανήκει στο παρελθόν αλλά εκτός τεσσάρων γραμμών έχει αφήσει κατάλοιπα.

Οι δύο ομάδες αλληλοκατηγορούνται για διάφορα περιστατικά που έλαβαν χώρα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Γιούργκεν Κλοπ για τις δηλώσεις του με αιχμές που έκανε για την Μαν.Σίτι.

Ο Γερμανός είχε πει στην συνέντευξη τύπου ότι μερικές ομάδες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν οικονομικά, με μέρος της μομφής να αφορά τους “πολίτες”.

Στην ομάδα του Μάντσεστερ χαρακτήρισαν την τοποθέτηση “ξενοφοβική” και είναι διατεθειμένοι να μην αφήσουν την υπόθεση στη τύχη της.

«Γνωρίζω τον εαυτό μου. Και δεν μπορείς να χτυπήσεις με κάτι που απέχει μίλια από την προσωπικότητά μου. Αν ήμουν ξενοφοβικός, θα το μισούσα. Θα μισούσα τον εαυτό μου που ήμουν έτσι. Μερικές φορές λες πράγματα και σκέφτεσαι: “Θεέ μου! Μπορεί να ερμηνευτεί έτσι!”. Αλλά αυτή δεν είναι μια από αυτές τις φορές. Σε καμία περίπτωση.

Ξέρω τι σκέφτηκα όταν το είπα. Αν κάποιος το παρεξηγήσει αυτό ή θέλει να το παρεξηγήσει, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Πρέπει να προσέχω; Ξέρω εδώ και χρόνια ότι δεν είμαι πάντα προσεκτικός. Θα προσπαθήσω να το κάνω στο μέλλον.

Συνήθως δεν είναι ποτέ ο στόχος μου να κατηγορήσω κανέναν. Απλώς μιλάω για πράγματα που πιστεύω ότι δεν είναι τόσο σημαντικά στη ζωή, στην πραγματικότητα. Λέω ό,τι ξέρω για αυτό, πώς το κρίνω ή πώς το βλέπω»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ