Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης από τον Ρούμπεν Σεμέδο στην 17χρονη.  Νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση αλλάζουν τα δεδομένα. Με την υπόθεση να έρχεται τούμπα! Η δικηγόρος Μαριζάννα Κίκιρη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha Παντού»,  όπου αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς και στις αντιφάσεις που υπέπεσε στην καταγγελία της η […]

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης από τον Ρούμπεν Σεμέδο στην 17χρονη.  Νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση αλλάζουν τα δεδομένα. Με την υπόθεση να έρχεται τούμπα!

Η δικηγόρος Μαριζάννα Κίκιρη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha Παντού»,  όπου αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς και στις αντιφάσεις που υπέπεσε στην καταγγελία της η κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις. Δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα απολύτως στοιχείο που καταδεικνύει την ενοχή του. Αντιθέτως, αποδεικνύεται η αθωότητά του. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν δείχνει ίχνος κακοποίησης».

Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και έλαβε προθεσμια για την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ