Ο Μεντί μίλησε στο δικαστήριο τονίζοντας ότι είχε μια πλούσια ερωτική ζωή, καθώς ήταν φυσικό για τον ίδιο να κοιμάται με πολλές γυναίκες το ίδιο βράδυ.

Οι δικαστικές περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό για τον Μπέντζαμιν Μεντί, με αποκαλύψεις για τη δράση του να έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαν.Σίτι κατηγορείται για 8 υποθέσεις βιασμού, μία απόπειρα βιασμού αλλά και σεξουαλική επίθεση. Για την μία περίπτωση αθωώθηκε πρόσφατα αλλά στα δικαστήρια θα μπαινοβγαίνει για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο Μεντί μίλησε στο δικαστήριο τονίζοντας ότι είχε μια πλούσια ερωτική ζωή, καθώς ήταν φυσικό για τον ίδιο να κοιμάται με πολλές γυναίκες το ίδιο βράδυ.

Όταν ρωτήθηκε πόσο εύκολο ήταν να συναντά γυναίκες για σεξ, ο Μεντί απάντησε: «Ειλικρινά, ήταν τόσο εύκολο».

Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην περίοδο που έφυγε από τη Χάβρη για να πάει στη Μασσαλία λέγοντας: «Τον τρόπο που έρχονταν οι γυναίκες να συναντηθούν δεν τον είχα ξαναδεί. Ξέρω ότι δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ. Ο τρόπος που έρχονται σε μένα δεν είναι λόγω της εμφάνισής μου, είναι λόγω του ποδοσφαίρου. Για την κατάσταση, το ποδόσφαιρο, την πρόσβαση σε πολλά πράγματα».

Ερωτηθείς από τους δικαστές τι του άρεσε, ο Μεντί απάντησε: «Ειλικρινά, να κάνω σεξ με πολλές γυναίκες. Δεν είναι ωραίο να το λες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν ανησυχούσα, ήξερα τους κινδύνους».

Συμπλήρωσε, επίσης, ότι σε περίπτωση που μια σύντροφός του, του έλεγε να σταματήσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, αυτός θα δεχόταν και δεν θα προχωρούσε. «Μου αρέσει να κάνω σεξ με κάποιον που το απολαμβάνει επίσης» ήταν τα λόγια του.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ