Οι δικαστικές περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό για τον Μπέντζαμιν Μεντί, με αποκαλύψεις για τη δράση του να έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο.

Οι δικαστικές περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό για τον Μπέντζαμιν Μεντί, με αποκαλύψεις για τη δράση του να έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαν.Σίτι κατηγορείται για 8 υποθέσεις βιασμού, μία απόπειρα βιασμού αλλά και σεξουαλική επίθεση. Για την μία περίπτωση αθωώθηκε πρόσφατα αλλά στα δικαστήρια θα μπαινοβγαίνει για αρκετό καιρό ακόμα.

Τώρα έρχεται στην επιφάνεια μια νέα καταγγελία για τον Γάλλο. Ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην τελευταία δίκη και ισχυρίστηκε πως ο 28χρονος έχει κακοποιήσει την σύντροφό του.

Η κατάθεση έγινε τον Αύγουστο του 2021 και διαβάστηκε ενώπιον των δικαστών στο πρόσφατο δικαστήριο.

«Αυτή μου έστειλε μήνυμα στο οποίο έλεγε ” Πρέπει να σου πω κάτι, μην θυμώσεις, είναι σοβαρό”. Την πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω πως ήταν αναστατωμένη. Συνέχιζε να μου ζητάει συγγνώμη και ρώτησα γιατί. Ήταν τόσο αναστατωμένη που της είπα να ηρεμήσει. Πήγε στο Chinawhite (ένα κλαμπ στο Μάντσεστερ) και βρισκόταν στα VIP με τον Γκρίλις, τον Μεντί και τον Μαχρέζ. Ενώ ήταν στο σπίτι, μου είπε πως φιλήθηκε με τον Γκρίλις. Μου είπε ότι την πήγαν σ΄ένα δωμάτιο για τον Μεντί. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να την ανοίξει. Της έκανε ό,τι της έκανε. Δεν του είπε τίποτα, δεν του είπε να σταματήσει. Δεν ρώτησα άλλες ερωτήσεις γιατί δεν ήθελα να την αναστατώσω άλλο».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ