Σε δηλώσεις του στον «Metropolis», ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την Εθνική

Σε δηλώσεις του στον «Metropolis», ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ σημείωσε ότι ο Ουρουγουανός συνεχίζει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στην αρχή ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας μίλησε για την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο γήπεδο λέγοντας:

«Τα αυτόγραφα είναι κυρίως για παιδιά, συνυπήρξαμε με τον Τσιτσιπά. Kαι παρακολουθήσαμε το παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Είναι ένθερμος οπαδός της εθνικής, φώναζε πολύ. Kαι πανηγύρισε τα γκολ της εθνικής ομάδας. Και ένας φίλος του, Έλληνας πανηγύρισε όλα τα γκολ. Kαι της Εθνικής αλλά και της Γαλλίας. Ο Τσιτσιπάς ήταν ενήμερος για όλους τους Έλληνες παίκτες. Η Εθνική απέκτησε οπαδούς. Kαι αυτό είναι γεγονός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)


Δεχθήκαμε πολλές πιέσεις για εισιτήρια. Η Εθνική έχει μέλλον, μας δίνει μεγαλύτερη χαρά. Και στην 11άδα αλλά και στον πάγκο έχει νέους παίκτες που έχουν προοπτική για να γράψουν ιστορία. Εμείς οι πιο μεγάλοι αισθανόμαστε άσχημα. Oταν ζητάμε αυτόγραφα από μικρά παιδιά. Ο Τσιτσιπάς δεν με ρώτησε σε ποια ομάδα παίζει ο Κωνσταντέλιας. Ο Κωνσταντέλιας είναι γνωστός στην εθνική ομάδα. Kαι σε όλο τον κόσμο. Τον συνεχάρηκα τον Τσιτσιπά για τις επιτυχίες που έφερε. Aλλά έδωσα συγχαρητήρια και στον Πετρούνι. Που έχει πολύ σημαντικές επιτυχίες. Είναι άνθρωποι, κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Είναι ευχάριστο πάντως να μιλάμε για θετικά πράγματα».

Για τον Πογέτ είπε:

«Συνεχίζει στην Εθνική και θα είμαι υποστηρικτής του Πογέτ έστω και με το λάθος που έκανε. Το άνοιξα το θέμα στο συμβούλιο. Ήταν άστοχο που έγινε θέμα αυτό το ποσό με τον συνεργάτη του Πογέτ και αναφέρομαι στο ποσό των 8000 ευρώ. Δεν έπρεπε ο Πογέτ να δημιουργήσει θέμα. Δεν έπρεπε. Και εμείς να αδρανήσουμε για το θέμα. 8.000 ευρώ είναι η οφειλή όπως μου είπε το λογιστήριο. Από το διοικητικό συμβούλιο όταν τέθηκε το θέμα. Μου είπαν για την οφειλή ότι φθάνει στα 10.200 ευρώ μικτά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Τέλος ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο προπονητής της Εθνικής. Εάν προκριθεί στο Euro, αναφέροντας:

«Και εκεί στην τελική φάση, ένας προπονητής που κάνει έργο δεν πρέπει να φεύγει. Αυτή είναι η άποψή μου. Σε αυτό έχουν συντελέσει και αρκετοί άνθρωποι από την ΕΠΟ. Η βιτρίνα της ομοσπονδίας είναι η εθνική ομάδα. Έχουμε συνυπάρξει με πολλά τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι μόνο οι αστέρες στον αθλητισμό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ