Μετά το «είμαι μαζί σας», ο Μπαλτάκος έκανε στροφή… 180 μοιρών και απειλεί με διαγραφή από τους πίνακες, τους διαιτητές που θα συνεχίσουν την αποχή! Ενημερώνουν την UEFA oι διαιτητές! Διαιτησία: Απίστευτα πράγματα! Μετά την απόφαση των διαιτητών να βάλου εκ νέου κώλυμα, η ΕΠΟ αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στους ρέφερι. Μετά το «είμαι μαζί […]

Μετά το «είμαι μαζί σας», ο Μπαλτάκος έκανε στροφή… 180 μοιρών και απειλεί με διαγραφή από τους πίνακες, τους διαιτητές που θα συνεχίσουν την αποχή! Ενημερώνουν την UEFA oι διαιτητές!

Διαιτησία: Απίστευτα πράγματα! Μετά την απόφαση των διαιτητών να βάλου εκ νέου κώλυμα, η ΕΠΟ αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στους ρέφερι. Μετά το «είμαι μαζί σας, συνεχίστε την αποχή» που είπε ο Μπαλτάκος και το «δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σας αλλάξω γνώμη», περάσαμε στις απειλές και τους εκβιασμούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, όπως ενημερώθηκαν οι διεθνείς διαιτητές από την ΚΕΔ, το μήνυμα που έστειλε το πρωί της Τρίτης ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν να προχωρήσει άμεσα σε ορισμούς διαιτητών στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και όποιος διαιτητής ή βοηθός δεν αποδεχθεί τον ορισμό να διαγραφεί άμεσα από τον πίνακα! Ενώ θα προτείνει στην UEFA οι διεθνείς που δεν θα παίξουν στο πρωτάθλημα να βγουν και εκτός ευρωπαϊκών πινάκων! Γίνεται και ανέκδοτο!

Ακόμα μια παρέμβαση της ΕΠΟ κόντρα στις «επιταγές» της UEFA και της FIFA οι οποίες στο καταστατικό τους ορίζουν ξεκάθαρα οτι στο κομμάτι της διαιτησίας και στους καταρτισμούς των πινάκων, μόνη αρμόδια είναι η εκάστοτε επιτροπή διαιτησίας και οι Ομοσπονδίες δεν μπορούν να κάνουν καμία παρέμβαση. Κάτι που το έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ!

Είναι δεδομένο οτι μετά από αυτή την εξέλιξη, οι διεθνείς διαιτητές θα ενημερώσουν άμεσα την UEFA η οποία έχει ζητήσει σε επικοινωνία μαζί τους, να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις!

Στη… μέση η ΚΕΔ η οποία επίσης έχει ξεκαθαρίσει οτι είναι με το μέρος των διαιτητών. Θα προχωρήσει σε ορισμούς που ειτε θα φέρουν προ τετελεσμένου τους διαιτητές με όποιον δεν σφυρίξει να κινδυνεύει να βγει παράνομα εκτός πινάκων, ή θα πάει με την απόφαση της πλειοψηφίας που είναι να συνεχιστεί η αποχή, εφόσον δεν έχει γίνει καμία από τις συναντήσεις που έχουν ζητήσει;

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ