O χθεσινός αγώνας στο Σίλβερστοουν ήταν συναρπαστικός για τους λάθος λόγους. Με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα o poleman Φερστάπεν έδωσε τρομερή μάχη με τον Χάμιλτον, κατάφερε να μείνει μ’ έναν μαγικό τρόπο μπροστά, όμως λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου οι δυο τους ακούμπησαν, με αποτέλεσμα ο Μαξ να καταλήξει με τρομακτική […]

O χθεσινός αγώνας στο Σίλβερστοουν ήταν συναρπαστικός για τους λάθος λόγους. Με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα o poleman Φερστάπεν έδωσε τρομερή μάχη με τον Χάμιλτον, κατάφερε να μείνει μ’ έναν μαγικό τρόπο μπροστά, όμως λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου οι δυο τους ακούμπησαν, με αποτέλεσμα ο Μαξ να καταλήξει με τρομακτική ταχύτητα στα προστατευτικά ελαστικά. Και να τελειώσει νωρίς-νωρίς ο αγώνας του.

Το grand prix διεκόπη άμεσα, με την κόκκινη σημαία να δίνει τη δυνατότητα στον Χάμιλτον να επισκευάσει το «πληγωμένο» μονοθέσιό του. Όταν ξαναμπήκαν στην πίστα για την επανεκκίνηση. 30 ολόκληρα λεπτά μετά. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πληροφορήθηκε πως «έφαγε» ποινή 10 δευτερολέπτων. Καθώς θεωρήθηκε υπαίτιος για το συμβάν με τον Φερστάπεν.

Η απόφαση, όπως αναμενόταν, έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο της Ρεντ Μπουλ. Και ανακούφιση σ’ αυτό της Μερσέντες, όμως μεγάλος κερδισμένος απ’ όλο αυτό ήταν ο εκπληκτικός Σαρλ Λεκλέρκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ