Ράλλυ Ακρόπολις – Ξεκίνησε για τα καλά το ΕΚΟ Acropolis Rally of Gods 2021, που επέστρεψε στη χώρα μας ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας. Ο Ροβάνπερα κέρδισε στην 2η και 3η ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021. Γιορτή! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας. Τα […]

Ράλλυ ΑκρόπολιςΞεκίνησε για τα καλά το ΕΚΟ Acropolis Rally of Gods 2021, που επέστρεψε στη χώρα μας ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας. Ο Ροβάνπερα κέρδισε στην 2η και 3η ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Γιορτή! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας. Τα πληρώματα, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα καθώς και η παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών στις ειδικές διαδρομές δίνουν ένα απολαυστικό σκηνικό, με εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Αλλά είχαμε ένα απίστευτο ατύχημα.

Συνέβη στην ειδική διαδρομή της Παύλιανης (SS11) που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε μήκος με 24,26 χιλιόμετρα.

Σε μια αριστερή φουρκέτα το Βραζιλιάνικο πλήρωμα των Paulo NOBRE και Gabriel MORALES που αγωνίζονται με Skoda Fabia RC2 Rally2 έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βρεθούν στις δύο ρόδες του αυτοκινήτου.

Ευτυχώς με την βοήθεια του κόσμου και την εμπειρία των οδηγών όλα διορθώθηκαν και ο αγώνας τους συνεχίστηκε. Οι Βραζιλιάνοι είναι στην 26η θέση

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ