Το μονοθέσιο της Mercedes και ο Λιούις Χάμιλτον έχουν γράψει ιστορία τα τελευταία χρόνια. 

Το μονοθέσιο της Mercedes και ο Λιούις Χάμιλτον έχουν γράψει ιστορία τα τελευταία χρόνια. 

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 έχει κατακτήσει τα πάντα. Και μάλσιτα θα είχε ένα παραπάνω τίτλο αν δεν τον “λήστευαν” πέρσι στο τελευταίο grand Prix.

Φέτος είναι η αλήθεια πως έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα. Ήδη κάποιοι τον έχουν ξεγράψει και ο Βρετανός δείχνει ανίκανος να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ όμως δεν τα βλέπει έτσι απλά τα πράγματα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του μας εξηγεί γιατί δεν πρέπει να ξεγράφουμε τον Χάμιλτον και, αποκαλύπτωντας μας το μυστικό της επιτυχίας του, μας εξηγεί γιατί πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την αντίδραση του.

«Σίγουρα η τωρινή κατάσταση είναι δύσκολη για τον Λιούις. Έχει κερδίσει έναν αγώνα τουλάχιστον σε κάθε χρονιά που έχει τρέξει και φέτος φαίνεται πως δεν θα ξανακερδίσει. Μπορούμε να δούμε πως έχει ανέβει η ένταση και είναι λογικό. Ο Λιούις θα δείξει σίγουρα τη δυσαρέσκειά του. Όμως με την εμπειρία του θα προσπαθήσει να κρύψει τα συναισθήματά του. Μην ξεχνάμε πως ο Λιούις μισεί να τερματίζει πίσω από τον teammate του. Ακόμα κι αν τερματίζει 11ος, μισεί παθιασμένα να είναι πίσω από τον teammate του. Τον εκνευρίζει πάρα πολύ. Θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση γιατί θα πιέζει ολοένα και περισσότερο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ