Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είναι φίλος με τον Αμερικανό ηθοποιό.

Ο Ουίλ Σμιθ έχει δεχθεί εσχάτως πολύ έντονη κριτική, εξαιτίας της ακραίας συμπεριφοράς του στα Όσκαρ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που του γύρισαν την πλάτη, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. Όχι, όμως, ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είναι φίλος με τον Αμερικανό ηθοποιό, ο οποίος κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο της αμερικανικής ακαδημίας για την ταινία «King Richard».

Η ταινία διηγείται τα νεανικά χρόνια των αδερφών Σερένα και Βίνους Ουίλιαμς, με τον αυταρχικό πατέρα τους, Ρίτσαρντ.

Ο Άντονι Χάμιλτον απείχε πολύ ως χαρακτήρας από τον πατέρα των δύο τενιστριών, ωστόσο ο 37χρονος πιλότος της Mercedes πέρασε δύσκολες στιγμές μαζί του. Όταν χώρισαν οι γονείς του και μετακόμισε στο σπίτι του κοιμόταν σε έναν καναπέ.

«Με εμπνέει ιδιαίτερα ό,τι έχει κάνει ο Ουίλ Σμιθ με την ομάδα του. Οι ιστορίες είναι για να ειπωθούν. Έχει κανείς πολλά να μάθει από αυτές. Οπότε, εάν η ιστορία σου έχει θετικό αντίκτυπο έστω και σε έναν άνθρωπο ή σε μία οικογένεια αυτό είναι υπέροχο», ανέφερε αρχικά ο Βρετανός.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει πιθανότητα η ζωή του να γίνει ταινία απάντησε πως δεν είναι κάτι που το αποκλείει, καθώς: «Πίσω από κάθε άνθρωπο που πετυχαίνει, πάντοτε υπάρχει κάποιος. Μπορώ να το καταλάβω καλά αυτό, γιατί έχω μια πολύ καλή οικογένεια. Δεν θα βρισκόμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς την οικογένειά μου.

Για αυτό μου άρεσε η ταινία τόσο πολύ. Είμαι βέβαιος πως όλοι οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, να τους προσφέρουν τις καλύτερες ευκαιρίες, να τα βάλουν στο σωστό δρόμο. Κατά τη γνώμη μου η ταινία το εκφράζει καλά αυτό. Θα μπορούσα να φανταστώ να κάναμε μαζί κάτι παρεμφερές».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ