Λαύρος στις δηλώσεις του. οΦερνάντο Αλόνσο, που σχολίασε την κατάσταση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και την κόντρα που υπάρχει, η οποία προσελκύει νέο κόσμο στο σπορ. 

Λαύρος στις δηλώσεις του. ο Φερνάντο Αλόνσο, που σχολίασε την κατάσταση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και την κόντρα που υπάρχει, η οποία προσελκύει νέο κόσμο στο σπορ.

Ο ίδιος πάντως αμφιβάλει για το αν μιλάμε για γνήσιους οπαδούς ή απλά…περαστικούς.

«Δε θέλω να δείξω καμία ασέβεια αλλά έχουμε πλέον ένα κατά μία έννοια “νέο κοινό”, που δεν ξέρει πολλά για την Formula 1.

Είναι περισσότερο σαν τους οπαδούς του ποδοσφαίρου που απλά παρακολουθούν τα αποτελέσματα και θεωρούν πως όποιος κερδίζει είναι κι ο καλύτερος.

Νομίζουν πως όποιος είναι τελευταίος, δεν έχει θέση στη Formula 1. Δεν κατανοούν πολλά για την απόδοση των μονοθεσίων και την ανάγκη να έχεις ένα καλό “πακέτο” στα χέρια σου. Αλλάζει λοιπόν συνεχώς η αντίληψη του κοινού για σένα. Αν τα πας καλά σε ένα αγωνιστικό τριήμερο, τότε είσαι Θεός.

Αν έχεις ένα κακό Σαββατοκύριακο, τότε είσαι γέρος. Νομίζω πως σήμερα, πολλοί θεατές παρακολουθούν τα Grand Prix και με το που ολοκληρώνονται, κλείνουν την τηλεόραση και ασχολούνται με την F1 ξανά την επόμενη Κυριακή.

Αυτή δεν είναι η σωστή κουλτούρα για την F1», είπε ο Αλόνσο που σε λίγες ημέρες γίνεται 41 ετών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ