Ένας λαμπρός κύκλος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το Nascar κλείνει για τον Άρικ Αλμιρόλα. Στο τέλος της χρονι΄ς ο οδηγός από την Αμερική θα δώσει το τελευταίο του show. Τον Νοέμβριο του 2022. Ο αγαπημένος οδηγός του κοινού αποφάσισε πως έχει γεμίσει από εμπειρίες και θέλει πλέον να ζήσει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια […]

Ένας λαμπρός κύκλος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το Nascar κλείνει για τον Άρικ Αλμιρόλα.

Στο τέλος της χρονι΄ς ο οδηγός από την Αμερική θα δώσει το τελευταίο του show. Τον Νοέμβριο του 2022.

Ο αγαπημένος οδηγός του κοινού αποφάσισε πως έχει γεμίσει από εμπειρίες και θέλει πλέον να ζήσει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια του. Μακριά από τα φώτα.

«Μου αρέσει πραγματικά να οδηγώ αγωνιστικά αυτοκίνητα και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με την καρδιά μου το 2022 για τους Smithfield και Stewart-Haas Racing. Αλλά για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να είσαι εγωιστής. Τα τελευταία 37 χρόνια η ζωή μου περιστρέφεται πάντα γύρω από εμένα και αυτό που έπρεπε να κάνω. Θέλω να είμαι παρών στα παιδιά μου. Θέλω να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας. Αυτό για μένα σημαίνει περισσότερα από το να είμαι οδηγός αγώνων», ανέφερε ο Αλμιρόλα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη απόσυρσή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ