Ο Πάνος Κολλάρος βρέθηκε στην Ιταλία για την 3η στροφή του πρωταθλήματος CIV Junior στο τμήμα Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110cc

Ο Πάνος Κολλάρος βρέθηκε στην Ιταλία για την 3η στροφή του πρωταθλήματος CIV Junior στο τμήμα Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110cc, με σκοπό να πάρει τον τίτλο. Ο Έλληνας οδηγός είχε αρχίσει εντυπωσιακά την κούρσα του πρωταθλήματος με δύο νίκες στον 1ο Γύρο, όμως οι ατυχίες ήταν αρκετές στην πίστα Πομπόσα όπου θα έβλεπε αν θα πάρει το πρωτάθλημα.

Την Πέμπτη έτυχε πρόβλημα στη μεταφορά του εξοπλισμού του Trofeo, που τελικά έγινε  το απόγευμα της Παρασκευής, με επακόλουθο οι δοκιμές που ανέμενε με αγωνία ο Πάνος, να γίνουν σε ένα δεκάλεπτο. Μερικά λάθη και μια σύγκρουση τον κράτησαν σε μέτρια επίπεδα, το χαμόγελο του όμως δεν χάθηκε και ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος για την είσοδο του στον τελικό.

Ο μαθητής της Yamaha Junior Academy Riding School, ανέφερε μετά το τέλος του διημέρου: «Για μένα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία γιατί γνώρισα ένα αγωνιστικό επίπεδο που δεν το φανταζόμουν. Έκανα πολλούς φίλους και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλο αυτό και τα 3 βάθρα και θέλω να έρθει η συνέχεια. Πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τον προπονητή μου, που ειδικά στον τελευταίο Αγώνα ανέχτηκαν όλα όσα ζητούσα μέχρι και λίγο πριν την εκκίνηση. Θα ετοιμαστώ τώρα για τη νέα εμπειρία του Τελικού του CIV».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ