Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα που αποκάλυψε ο Κουαρταραρό είναι ότι πρόσφατα αγόρασε καινούριο αυτοκίνητο το οποίο είναι Ιταλικό! Πρόκειται για την Lamborghini Urus το κορυφαίο SUV της ιταλικής μάρκας το οποίο κοστίζει σχεδόν 200.000 ευρώ! Φυσικά, το όνομα Lamborghini δεν έγινε ευχάριστα αποδεκτό από διάφορους καθώς ως γνωστόν η Lamborghini ανήκει στην Audi. Η […]

Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα που αποκάλυψε ο Κουαρταραρό είναι ότι πρόσφατα αγόρασε καινούριο αυτοκίνητο το οποίο είναι Ιταλικό!

Πρόκειται για την Lamborghini Urus το κορυφαίο SUV της ιταλικής μάρκας το οποίο κοστίζει σχεδόν 200.000 ευρώ!

Φυσικά, το όνομα Lamborghini δεν έγινε ευχάριστα αποδεκτό από διάφορους καθώς ως γνωστόν η Lamborghini ανήκει στην Audi. Η οποία με τη σειρά της έχει εξαγοράσει και την Ducati κάτω από την ομπρέλα του Volkswagen Group.

Δεν μένει εκει όμως!

Όπως είναι γνωστό, η BMW κάθε χρόνο απονέμει ένα βραβείο στον αναβάτη μετις καλύτερες επιδόσεις στις κατατακτήριες δοκιμές. Η βαυαρική μάρκα παρέχει τα Αυτοκίνητα Ασφαλείας στο MotoGP από το 2003 και το BMW M Award δίνεται στο τέλος της χρονιάς. Δεν είναι απλώς ένα βραβείο, ωστόσο. Ο νικητής παίρνει τα κλειδιά ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου επιδόσεων της σειράς M της BMW.

Κουαρταράρο

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ