Το MotoGP είναι ένα από τα ομορφότερα και συναρπαστικά μηχανοκίνητα αθλήματα αυή την στιγμή. Εκατομμύρια φανατικού κοινού περιμένουν τους αγώνες για να απολαυσουν λίγες στιγμές αδρεναλίνης. Η Dorna, η εταιρεία που διοργανώνει το πρωτάθλημα, αποφάσισε πως το 2022 θα προβληθεί από το Prime Video της Amazon μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στην χρονιά που πέρασε. […]

Το MotoGP είναι ένα από τα ομορφότερα και συναρπαστικά μηχανοκίνητα αθλήματα αυή την στιγμή.

Εκατομμύρια φανατικού κοινού περιμένουν τους αγώνες για να απολαυσουν λίγες στιγμές αδρεναλίνης.

Η Dorna, η εταιρεία που διοργανώνει το πρωτάθλημα, αποφάσισε πως το 2022 θα προβληθεί από το Prime Video της Amazon μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στην χρονιά που πέρασε.

Η σειρά θα παράγεται από τη MEDIAPRO STUDIO.

Εκεί θα απολαύσουμε στιγμές όχι μόνο των αγώνων. Αλλά και …inside φάσεις. Με κλειστές πόρτες να ανοίγουν επιτέλους για το κοινό.

Θα έχουν πρόσβαση σε σημεία που δεν υπήρχε ποτέ πριν. Στα meeting των ομάδων ή εκεί που ομάδες και αναβάτες κάνουν τις δοκιμές.

Το πρόσφατο παράδειγμα της Formula 1, που είδε το ενδιαφέρον του κόσμου να εκτοξεύεται με την κυκλοφορία της σειράς «Drive to Survive» του Netflix. Είναι χαρακτηριστικό της δύναμης που μπορεί να έχει ένα τέτοιο docuseries.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ