Ο αναβάτης της Yamaha, Φάμπιο Κουαρταραρό, κατέκτησε τη 2η θέση στο GP ΗΠΑ και πλέον μπορεί να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα στον επόμενο αγώνα. Ο Γάλλος έχει διαφορά 52 βαθμούς στη βαθμολογία από τον Πέκο Μπανάια της Ducati και έχει το πρώτο «match point» στον επόμενο αγώνα στο Μιζάνο. Μιλώντας μετά το GP ΗΠΑ, ο […]

Ο αναβάτης της Yamaha, Φάμπιο Κουαρταραρό, κατέκτησε τη 2η θέση στο GP ΗΠΑ και πλέον μπορεί να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα στον επόμενο αγώνα.

Ο Γάλλος έχει διαφορά 52 βαθμούς στη βαθμολογία από τον Πέκο Μπανάια της Ducati και έχει το πρώτο «match point» στον επόμενο αγώνα στο Μιζάνο.

Μιλώντας μετά το GP ΗΠΑ, ο Κουαρταραρό φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με το πώς εξελίσσεται το δεύτερο μισό της σεζόν.

Έχοντας όμως την ευκαιρία να αναδειχθεί πρωταθλητής στον επόμενο αγώνα, ο Γάλλος δεν αγχώνεται.

«Δεν χρειάζεται να αποκτήσω εμμονή με την κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα στη βαθμολογία και δεν πρέπει να σκέφτομαι πως πρέπει να πάρω τον Τίτλο στον επόμενο αγώνα. Την τελευταία φορά, ο Πέκο ήταν πολύ δυνατός εκεί. Θα κάνω φυσικά το καλύτερο που μπορώ και αν το καταφέρουμε θα είναι φανταστικό. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω αυτή τη στιγμή. Στο Όστιν πήρα την καλύτερη 2η θέση της καριέρας μου διότι πριν τον αγώνα είχα αγχωθεί. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα, δεν είχα άγχος και τα πήγα πολύ καλό».

Στη συνέχεια ο Γάλλος παραδέχθηκε πως στόχος του δεν ήταν ο Μάρκεθ, ο οποίος ήταν πολύ ανώτερος όλο το τριήμερο.

«Είναι φοβερό που τερμάτισα μπροστά από τον Πέκο γιατί στους τελευταίους αγώνες ήταν πολύ δυνατός. Όλο το τριήμερο δεν είχα το ρυθμό οτυ Μάρκεθ, ειδικά με φθαρμένα ελαστικά. Ο κύριος στόχος μας επετεύχθη. Ξέραμε πως μπορούσαμε να τερματίσουμε στο βάθρο κι εδώ είμαστε τώρα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ