Ο Lewis Hamilton αφού πρώτα σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας, αλλά δεν πήρε pole, λόγο δύο ποινών. Κανένα πρόβλημα για τον πρωταθλητή. Έδωσε τις απαντήσεις με δύο ποινές στην πλάτη, και προσφέρνοντας όποιον έβρισκες μπροστά του πήρε την πρωτιά στο GP Βραζιλίας και έβαλε φωτιά στην κούρσα […]

Ο Lewis Hamilton αφού πρώτα σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας, αλλά δεν πήρε pole, λόγο δύο ποινών. Κανένα πρόβλημα για τον πρωταθλητή.

Έδωσε τις απαντήσεις με δύο ποινές στην πλάτη, και προσφέρνοντας όποιον έβρισκες μπροστά του πήρε την πρωτιά στο GP Βραζιλίας και έβαλε φωτιά στην κούρσα τίτλου. Τι σίγουρο είναι ότι ο Φερστάπεν δεν θα κοιμηθεί ήρεμος το βράδυ.

Ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε το GP Βραζιλίας παρότι εκκίνησε τελευταίος στον αγώνα Sprint Qualifying, όπου ανελίχθηκε στην 5η θέση. Παρότι εκκίνησε το GP της Κυριακής (14/11) από τη 10η θέση, λόγω αλλαγής του θερμικού κινητήρα της Mercedes την Παρασκευή.

Ο Βρετανός πέρασε τον Φερστάπεν στην πίστα στον 59ο γύρο, μετά από αλλεπάλληλες, οριακές προσπάθειες.  Ενώ οι δύο ισορροπούσαν στα όρια των κανονισμών. Ήταν μια από τις μεγάλες μάχες της χρονιάς, που όμως τώρα έληξε καθαρά.

Το βάθρο έκλεισε ο Βάλτερι Μπότας, εμπρός από τους Σέρχιο Πέρεθ, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, που έκαναν μοναχικό αγώνα στο δεύτερο μισό της εξάδας.

Max Verstappen – 332.5 points
Lewis Hamilton – 318.5 points

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ