Η σεζόν για τον Κάρλος Σάινθ ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Formula 1. Και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί καθώς η Ferrari και ο Ισπανός ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Η σεζόν για τον Κάρλος Σάινθ ξεκίνησε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Formula 1. Και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί καθώς η Ferrari και ο Ισπανός ανανέωσαν την συνεργασία τους.

 Μια συνεργασία όμως που δεν επηρεάζει τον Ισπανό από το να πει την αλήθεια για την κατάσταση που βιώνουν οι οδηγοί στην Formula 1.  H υγεία των πιλότων με τις νέες συνθήκες ανησυχεί τον οδηγό, με τις ατάκες του να είναι σταράτες και να προκαλούν:

«Πρέπει να αναλογιστούμε το τίμημα που πληρώνει ένας οδηγός για τη σωματική του υγεία αγωνιζόμενος στη Formula 1. Με αυτά τα μονοθέσια που έχουμε, πρέπει όσο τίποτα να κάνουμε τη συζήτηση αυτή. Κάνω εξετάσεις για την πλάτη και τον αυχένα μου. Δεν χρειάζεται κάποιος ειδικός για να μου πεις πως σε 10 χρόνια θα είναι δύσκολα τα πράγματα», ανέφερε ο Ισπανός στο Guardian.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ομάδες, στα προσπεράσματα, στο σόου που προσφέρουμε, όμως τι θα γινόταν αν για πρώτη φορά νοιαζόμασταν και για τους οδηγούς; Θα είχε ενδιαφέρον αυτό. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στο σημείο όπου αν οι οδηγοί αποφασίσουμε να δράσουμε, τότε και η FIA πρέπει να ακολουθήσει. Πρέπει να μιλήσω με άλλους οδηγούς, όπως ο Τζορτζ Ράσελ που υποφέρει από το porpoising, να κάτσουμε να συζητήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ή να προτείνουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ