Ήταν καλύτερος όλη την χρονιά και το δικαιούται πέρα για πέρα. Με ένα φινάλε βγαλμένο από τα πιο… υγρά όνειρα των απανταχού φαν. Ο Μαξ Φερστάπεν στον τελευταίο γύρο του Άμπου Ντάμπι πέρασε τον Λιούις Χάμιλτον και πήρε το παγκόσμιο στέμμα! Δεύτερος ο εκπληκτικός Βρετανός, συμπλήρωσε το βάθρο ο Κάρλος Σάινθ. Για να φτάσουμε όμως […]

Ήταν καλύτερος όλη την χρονιά και το δικαιούται πέρα για πέρα. Με ένα φινάλε βγαλμένο από τα πιο… υγρά όνειρα των απανταχού φαν. Ο Μαξ Φερστάπεν στον τελευταίο γύρο του Άμπου Ντάμπι πέρασε τον Λιούις Χάμιλτον και πήρε το παγκόσμιο στέμμα! Δεύτερος ο εκπληκτικός Βρετανός, συμπλήρωσε το βάθρο ο Κάρλος Σάινθ.

Για να φτάσουμε όμως στο αγωνιστικό δράμα του final lap, όμως, χρειάστηκε να προηγηθούν 57. Στους οποίους ο Λιούις Χάμιλτον έδειχνε πως θα έκανε δικό του το 8ο πρωτάθλημα, αφήνοντας οριστικά και αμετάκλητα πίσω του τον Σουμάχερ.

Με μια εκκίνηση που μόνο όσοι μπαίνουν στην κουβέντα για τον GOAT μπορούν να κάνουν, πέρασε τον poleman Μαξ. Αν και φορούσε μέση γόμα ο ίδιος και μαλακή ο αντίπαλός του- κάτι που απλά… δε γίνεται.

Αλλά έγινα ν πολλά και περίεργα για να φτάσουμε στον τελευταίο γύρο που παίχτηκαν όλα.

Ο συγκλονιστικός τελευταίος γύρος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ