Ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια ήταν ένας από τους βασικούς αντιπάλους της Ferrari. Την εποχή της παντοκρατορίας της Scuderia με τον Μίκαελ Σουμάχερ,. Τον Ζαν Τοντ και τον Ρος Μπρον. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Για την ακρίβεια, η προσπέρασή του στον “Σούμι” στο Ιντερλάγκος το 2001 έχει μείνει ως ένα από τα highlights της […]

Ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια ήταν ένας από τους βασικούς αντιπάλους της Ferrari. Την εποχή της παντοκρατορίας της Scuderia με τον Μίκαελ Σουμάχερ,. Τον Ζαν Τοντ και τον Ρος Μπρον. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Για την ακρίβεια, η προσπέρασή του στον “Σούμι” στο Ιντερλάγκος το 2001 έχει μείνει ως ένα από τα highlights της δεκαετίας.

Ο Κολομβιανός δεν είχε την τύχη μιας αξιόπιστης Williams-BMW για να αντιμετωπίσει με αξιώσεις για ένα πρωτάθλημα την τότε “υπερταχεία” του Μαρανέλο. Αλλά είναι κοινώς αποδεκτό ότι το ταλέντο του ήταν τέτοιο που θα μπορούσε να ανέβει στην κορυφή της F1 . Πριν γίνει ένας από τους ελάχιστους οδηγούς της ιστορίας που γύρισαν την πλάτη στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη.

Τώρα, μετά από μιάμιση δεκαετία, δόθηκε η ευκαιρία στον Κολομβιανό να αποκτήσει την εμπειρία της οδήγησης μιας Ferrari, στο Μουτζέλο της Ιταλίας – και μάλιστα της F2008 με την οποία ο Φελίπε Μάσα έφτασε μια ανάσα (για την ακρίνεια, μια στροφή) από τον τίτλο της χρονιάς εκείνης.

Τα μονοθέσια του 2008 ήταν από τα πιο όμορφα και ταχύτερα των τελευταίων δεκαετιών της F1.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ