Για τον Grand Prix στον Καναδά δεν προβλέπονται καλύτερες καταστάσεις για τον Σερ Χάμιλτον αφού όπως δήλωσε τα δοκιμαστικά ήταν σκέτη καταστροφή.

Τα είδε όλα ο Χάμιλτον στο γκραν πρι της Formula 1 στο Αζερμπαϊτζάν, που έγινε στο Μπακού. Ο Βρετανός πιλότος είχε τρομερούς πόνους στην πλάτη εξαιτίας του porpoising (αναταράξεις) με τον Τότο Βολφ μάλιστα να τού ζητάει συγγνώμη.

Αλλά και για τον Grand Prix στον Καναδά δεν προβλέπονται καλύτερες καταστάσεις για τον Σερ Χάμιλτον αφού όπως δήλωσε τα δοκιμαστικά ήταν σκέτη καταστροφή.

Ο Χάμιλτον έκανε δηλώσεις

«Δοκιμάζουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς και ένα πειραματικό δάπεδο στο δικό μου αυτοκίνητο, το οποίο δεν απέδωσε. Τίποτα από όσα κάνουμε σε αυτό το αυτοκίνητο δεν φαίνεται να δουλεύει. Ο Τζορτζ (Ράσελ) βγήκε στις δεύτερες δοκιμές με εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις, για να δούμε ποια δουλεύει και ποια όχι.

Θα περιμένω να ακούσω όσα έχει να πει, αλλά για μένα ήταν σκέτη καταστροφή. Λίγο να ακουμπήσεις το κερμπ και το αυτοκίνητο ίπταται στον αέρα, τόσο σκληρό είναι. Δεν έχω νιώσει ποτέ χειρότερα με ένα αυτοκίνητο σε αυτή την πίστα. Ελπίζω το βράδυ να βρούμε κάποιες λύσεις. Αλλά το πρόβλημα είναι στις βασικές αρχές του αυτοκινήτου.

Είναι σαν το μονοθέσιο να γίνεται όλο και χειρότερο, γίνεται όλο και πιο δυσάρεστο με όσο περισσότερα δοκιμάζουμε σε αυτό. Δουλεύουμε καιρό πάνω του και η κατάσταση είναι αυτή που είναι.

Πιστεύω ότι αυτό είναι εντέλει το μονοθέσιο που έχουμε για φέτος, οπότε πρέπει να πάρουμε τη δύσκολη απόφαση και να δουλέψουμε σκληρά για να κατασκευάσουμε ένα καλύτερο αυτοκίνητο για την επόμενη χρονιά»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ