Μετά την ανακούφιση της ανατροπής κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε μίνι απόδραση στην Formula 1, συναντώντας τον Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Μετά την ανακούφιση της ανατροπής κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε μίνι απόδραση στην Formula 1, συναντώντας τον Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Η Formula 1 βρισκόταν για ένα τριήμερο στο Σπα του Βελγίου και ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι ήταν προσκεκλημένος της Red Bull.

Ο Βέλγος αρτίστας έζησε από μέσα την αγωνία και τις ετοιμασίες ενός Grand Prix, συγκεντρώνοντας παράλληλα και τα βλέμματα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)

Αφού ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με τον Μαξ Φερστάπεν, που πραγματικά κάλπαζε αγωνιστικά στο Βέλγιο.

Οι δύο σούπερ σταρ είχαν συνομιλία και εκτός από κουβέντες και “όνειρα” αντάλλαξαν και φανέλες!

Το πιο χιουμοριστικό στιγμιότυπο της παρουσίας του εκτυλίχθηκε στην συνάντηση με τον Κρίστιαν Χόρνερ. Ο επικεφαλής των πρωταθλητών της Red Bull ξέρει από ατάκες και δεν θα μπορούσε να μην τις χρησιμοποιήσει απέναντι στον Βέλγο.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν άνετος και έδειχνε να το διασκεδάζει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε να οδηγήσει μια Red Bull. Ο Χόρνερ δεν ήταν αρνητικός αλλά με μια προϋπόθεση… “Να παίξει ο Κέβιν στην Κόβεντρι!”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ