Μετά και τις κατραπακιές στα Grand prix στην Ισπανία και στο Αζερμπαϊτζάν για την Ferrari. Ο Ματία Μπινότο ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις της Formula 1

Μετά και τις κατραπακιές στα Grand prix στην Ισπανία και στο Αζερμπαϊτζάν για την Ferrari. Ο Ματία Μπινότο ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις της Formula 1., σύμφωνα με τις οποίες η Ferrari αδικήθηκε, όπως τονίζει ο ίδιος, κατάφορα.

«Σίγουρα δεν είναι εύκολη δουλειά. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτή τη θέση και να πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Όμως χρειάζονται περισσότερη εμπειρία, δεν είναι κάτι που μαθαίνεις από τον πρώτο αγώνα.

Αν δούμε την κατάσταση από την αρχή της σεζόν, ως Ferrari σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι. Αρκετές αποφάσεις έχουν παρθεί εναντίον μας, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Κατανοούμε τη δυσκολία.

Για να βελτιωθούν όμως πρέπει να τους βοηθήσουμε. Πρέπει να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις ομάδες και στους Διευθυντές Αγώνα ώστε να κατανοήσουν το σπορ και να βελτιωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δίχως αμφιβολία μέχρι τώρα, ορισμένες φορές δεν υπάρχει συνοχή στις αποφάσεις. Δεν αμφιβάλει κανείς. Κανείς όμως δεν αμφιβάλει πως πρόκειται για μία δύσκολη δουλειά και θα τους πάρει χρόνο», ανέφερε ο Ιταλός στο πλαίσιο του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ