O δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκρουσε το καμπανάκι στην ομάδα των Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Μαξ Φερστάπεν.

O δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκρουσε το καμπανάκι στην ομάδα των Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Μαξ Φερστάπεν.

Παρ’ ότι είμαστε ακόμη νωρίς στην σεζόν ο έμπειρος πρώην πιλότος μίλησε έξω από τα δόντια και έθιξε τα κακώς κείμενα στην Μερσέντες!

«Προφανώς η Mercedes έχει αρκετά περίπλοκα προβλήματα με το μονοθέσιό της. Φαντάζει απίστευτο αλλά τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα δείχνουν να έχουν χαθεί ήδη. Πρώτη φορά εδώ και μία δεκαετία, είδαμε στην Ίμολα να μην έχει περάσει καμία Mercedes στο Q3 των κατατακτηρίων δοκιμών, πράγμα που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις! Είναι εμφανές πως η σχεδιαστική φιλοσοφία που επέλεξαν δεν αποδίδει και μάλιστα σε διάφορους τομείς.

Το να βλέπεις τον Λούις Χάμιλτον να “τρώει” γύρο από τον Μαξ Φερστάπεν μετά από 41 γύρους, μαρτυρά το πόσο δύσκολες στιγμές περνάει κι εκείνος και η ομάδα του.

Κατανοούν τα βασικά προβλήματα αλλά ο χρόνος λιγοστεύει για την εξεύρεση λύσεων. Αυτό είναι το πρόβλημα στην F1 – το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν σε περιμένει, οι αγώνες έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλο και αυτό σημαίνει πως υπάρχει περιορισμένος χρόνος για να βρεθούν λύσεις στα σημαντικότερα προβλήματα», έγραψε ο Χάκινεν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ