Ο Κάρλος Σάινθ... ξεσπάθωσε! Ο πιλότος της Ferrari απάντησε σε όσους ασκούν κριτική στην Scuderia και κάνει τον απολογισμό της χρονιάς με την απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο Κάρλος Σάινθ… ξεσπάθωσε! Ο πιλότος της Ferrari απάντησε σε όσους ασκούν κριτική στην Scuderia και κάνει τον απολογισμό της χρονιάς με την απώλεια του πρωταθλήματος.

Ακόμα μία σεζόν κρίνεται αποτυχημένη για την ιστορική ομάδα της Formula 1. Μπορεί στην αρχή να έμοιαζαν όλα ονειρικά όμως η έκβαση ήταν καταστροφική.

Η Ferrari απέτυχε και ο Κάρλος Σάινθ δεν δίνει ελαφρυντικά αλλά γίνεται σκληρός με αυτούς που “πολέμησαν” το δίδυμο της ιταλικής ομάδας.

«Μπορώ να το καταλάβω ότι μετά από τους πρώτους αγώνες, ο Σαρλ ήταν ξεκάθαρα ένα βήμα μπροστά μου τόσο στις δοκιμές κατάταξης όσο και στο ρυθμό αγώνα. Αλλά στο μέσον της χρονιάς βελτιώθηκα πολύ. Άρχιζα να μπαίνω στη μάχη πιο συχνά, και ήταν λίγο εκνευριστικό κατά έναν τρόπο, διότι κάποιοι έδειχναν να μην με ήθελαν εκεί».

«Δεχόμουν κριτική ότι δεν ήμουν στην κορυφή, και όταν μπήκα στις μάχες της κορυφής κάποιοι αναρωτιόντουσαν τι έκανα εκεί μπροστά και σκέφτονταν ότι έπρεπε να αφήσω τον Σαρλ να κερδίζει τα πάντα. Ήταν εκνευριστικό, ειδικά από τον Τύπο. Ευτυχώς δεν δίνω και τόση σημασία σε ό,τι λέγεται».

«Ο Ματία Μπινότο, διευθυντής της Scuderia, και η ομάδα, αναγνωρίζουν ότι αυτή είναι μία από τις δυνάμεις μας. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν κάποιοι ακόλουθοι της Ferrari που δεν ήθελαν να υπάρχουν δύο καλοί οδηγοί. Ίσως όμως αυτή να είναι μια ερώτηση για κάποιους άλλους, διότι εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το καλύτερο για την ομάδα είναι να έχει δύο οδηγούς που να αγωνίζονται όσο το δυνατόν πιο κοντά ο ένας στον άλλον».

Για το πρωτάθλημα του Φερστάπεν: «Είναι το αυτοκίνητο, είναι ο οδηγός, είναι η ομάδα, είναι η στρατηγική, είναι τα πιτ-στοπς. Έκαναν τόσους πολλούς αγώνες χωρίς κανένα λάθος. Έκαναν τα περισσότερα πράγματα τέλεια. Κι επιπλέον, όταν υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Μαξ, το λύνουν γρήγορα. Αυτή είναι η διαφορά και ο λόγος που κυριαρχούν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάθονται και πάλι στο τραπέζει Μπαπέ και Ρεάλ
Ποδόσφαιρο

Κάθονται και πάλι στο τραπέζει Μπαπέ και Ρεάλ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (6/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (6/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρεάλ ο Ολυμπιακός
Ελλάδα

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (5/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (5/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;

ΑΡΗΣ: Με αυτή την ΑΕΚ…μπορεί!
Απόψεις

ΑΡΗΣ: Με αυτή την ΑΕΚ…μπορεί!