Τι είπε ο τεχνικός διευθυντής, Μάικ Έλιοτ.

Βελτιωμένη θέλει να εμφανιστεί στο επόμενο γκραν πρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, στο Σίλβερστον, η Mercedes.

Μετά την καλή εμφάνιση των μονοθεσίων της στο Μοντρεάλ η γερμανική ομάδα στοχεύει σε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα επί γερμανικού εδάφους.

Ο τεχνικός διευθυντής της, Μάικ Έλιοτ, ανέφερε σχετικά: «Για αυτό που πρέπει να είστε σίγουροι είναι πως θα πιέσουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε.

Θα φέρουμε νέα κομμάτια στο Σίλβερστον, θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά το μονοθέσιο και να βρούμε επιπλέον απόδοση.

Μπορούμε να βελτιώσουμε το υπάρχον πακέτο που έχουμε κι επίσης να προσθέσουμε τα νέα κομμάτια.

Παράλληλα, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, προς το παρόν είμαστε λίγο πιο αργοί από τις Red Bull και τις Ferrari. Σε έναν αγώνα δίχως προβλήματα πιστεύω πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Όπως πρόσθεσε: «Το Σίλβερστον είναι μια πίστα που πιστεύω πως θα μας βολέψει όπως η Βαρκελώνη, αλλά μπορεί να είναι λίγο δύσκολες οι καταστάσεις.

Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλουμε να κερδίσουμε για την ομάδα, θέλουμε να κερδίσουμε και για τους οπαδούς μας. Θα δούμε τι θα γίνει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ