Η είσοδός της στο σπορ θα φέρει μόνο κέρδη, σύμφωνα με τον Τότο Βολφ.

Η Red Bull και η Porsche δεν πρόκειται να συνεργαστούν εν όψει του νέου παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, με τη γερμανική αυτοβιομηχανία να αναζητεί πλέον άλλον τρόπο για να μπει στο άθλημα.

Η Porsche ακούστηκε πως ίσως συνεργαστεί με τη McLaren, αλλά το εν λόγω σενάριο δεν προχώρησε.

Τελευταίο όνομα στο… τραπέζι έπεσε εκείνο της Williams, με τις δύο πλευρές να φέρονται θετικές -σε πρώτο βαθμό- για συνεργασία. Θα πρέπει, βέβαια, να βρεθεί και η φόρμουλα που θα γίνει αυτό.

Όσο οι Γερμανοί αναζητούν τρόπο να μπουν στην F1 ο επικεφαλής της επίσης γερμανικής, Mercedes-AMG, πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ τους.

Ο Τότο Βολφ τάχθηκε υπέρ της εισόδου της συγκεκριμένης αυτοβιομηχανίας στο σπορ, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα ήταν τέλειο για την F1 εάν η Porsche δήλωνε συμμετοχή.

Απλά πρέπει να βρουν εάν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον πλάνο ή εάν θα αγοράσουν κάποια ομάδα.

Μπορεί η είσοδός τους να έρθει το 2027 ή το 2028. H Porsche θα ήταν φοβερή προσθήκη για τη Formula 1.

Κάθε μεγάλος οργανισμός, κάθε μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία όχι μόνο αγοράζει μια ομάδα και επενδύει μεγάλα ποσά για να αγωνιστεί, αλλά επενδύει σε ενέργειες που συμφέρουν τη Formula 1.

Μια φίρμα όπως η Porsche, που είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, εάν βάλει χρήματα σε διάφορες ενέργειες για το σπορ, τότε όλοι θα επωφεληθούμε και θα είναι σημαντικό και για τις αγορές στις οποίες τρέχουμε.

Μιλάμε για τεράστιες διαφημίσεις, μεγάλες καμπάνιες, προβολή της εταιρίας… Για αυτό έχουμε τόσα μεγάλα εμπορικά ονόματα στην F1».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ