Το grand prix της Ιαπωνίας στην Formula 1 τα είχε όλα! Διακοπές, παρολίγον ατυχήματα, μπόλικη βροχή και παγκόσμιο τίτλο στο φινάλε!

Το grand prix της Ιαπωνίας στην Formula 1 τα είχε όλα! Διακοπές, παρολίγον ατυχήματα, μπόλικη βροχή και παγκόσμιο τίτλο στο φινάλε!

Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε στην Σουζούκα το 2ο πρωτάθλημα της καριέρας του, παίρνοντας τη νίκη άνετα και δίκαια! Έχοντας κερδίσει τους 14 από τους 20 αγώνες μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία του!

Μπορεί το ξεκίνημα της σεζόν να μην προοιώνιζε όσα ακολούθησαν, όμως ο Ολλανδός της Red Bull έβγαλε μέταλλο πρωταθλητή στις κρίσιμες στιγμές. Πλέον έχοντας αποτάξει την πίεση, ο Φερστάπεν αποκαλύπτει πότε κατάλαβε ότι ο τίτλος δεν χάνεται!

«Υπήρξαν μερικές στιγμές όπου σκέφτηκα ότι έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά η στιγμή που σκέφτηκα ότι θα κερδίσω τον φετινό τίτλο ήταν μετά το Πολ Ρικάρ όπου αυξήσαμε κατά πολύ τη διαφορά. Είχαμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, γνώριζα πως η διαφορά θα ήταν αρκετά μικρή στους επόμενους αγώνες αλλά σκεφτόμουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε αυτή τη διαφορά»

Όσο θα το αγαπημένο του grand prix σε αυτή την πορεία απάντησε: «Πρέπει να επιλέξω το τριήμερο στο Σπα. Διότι πιστεύω πως ήταν η απόλυτη επικράτηση. Αυτά τα τριήμερα συμβαίνουν πάρα πολύ σπάνια. Ειδικά όταν γυρνάς σπίτι σου το βράδυ, συνειδητοποιείς πως είχες τρελή απόδοση, ήταν κάτι το ιδιαίτερο».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ