Οι πιθανότητες να συνεχίσει το 2023 στην Formula 1 ο Ντάνιελ Ρικιάρντο μειώνονται δραματικά! Υπάρχει όμως ένα σενάριο βάσιμο και εντελώς... αλλόκοτο.

Οι πιθανότητες να συνεχίσει το 2023 στην Formula 1 ο Ντάνιελ Ρικιάρντο μειώνονται δραματικά! Υπάρχει όμως ένα σενάριο βάσιμο και εντελώς… αλλόκοτο.

Στην McLaren δεν έπεισε και η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα. Ο Αυστραλός πιλότος με τη μακρά πορεία στο σπορ βρίσκεται ουσιαστικά εκτός grid για το επόμενο πρωτάθλημα. Θέση μπορούσε να βρει αλλά όχι κάτι που θα του εξασφάλιζε ανταγωνισμό.

Μετά την Red Bull οι επιλογές του κρίθηκαν αποτυχημένες και τώρα βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα που έχει επίσης πολύ ρίσκο. Τα ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρουν πως ο Ντάνιελ Ρικιάρντο σκέφτεται να μεταγραφεί στην Mercedes. Όχι στη θέση ενός εκ των Χάμιλτον ή Ράσελ αλλά εφεδρικός.

Ήτοι σημαίνει πως δύσκολα θα τρέχει σε αγώνες, παρά μόνο θα βοηθάει με την εμπειρία του στην εξέλιξη της ομάδας. Είναι μία σκέψη του Αυστραλού ώστε να μείνει κοντά στην Formula 1 και το 2024 να διεκδικήσει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ