Το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Μαξ Φερστάπεν θα είναι πρωταθλητής στην Formula 1 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και απλά περιμένουμε την στέψη.

Το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Μαξ Φερστάπεν θα είναι πρωταθλητής στην Formula 1 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και απλά περιμένουμε την στέψη.

Όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα τον Μάρτιο περιμέναμε διαφορετική εξέλιξη. Πάλι ο οδηγός της Red Bull ήταν φαβορί όμως η Ferrari και ο Λεκλέρκ έμοιαζαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Λίγο τα ολέθρια λάθη της Scuderia στην στρατηγική και η συνέπεια του Μαξ Φερστάπεν, χρίζουν τον Ολλανδό πρωταθλητή με άνεση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Verstappen (@maxverstappen1)

Έξι grand prix πριν το τέλος και ήδη συζητάμε το ενδεχόμενο να έχουμε πρωταθλητή στην Σιγκαπούρη. Λεκλέρκ και Πέρες έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες και από αυτούς θα κριθεί πόσο γρήγορα θα καπαρώσει ο Φερστάπεν τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο.

Μετά από 3 εβδομάδες αποχής η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιστρέφει με βραδινό grand prix στην ασιατική χώρα. Η Red Bull είναι “αεράτη” αφού θα στεφθεί πρωταθλήτρια σε οδηγούς και κατασκευαστές και το μόνο που μένει να μάθουμε είναι πότε θα γίνει μαθηματικά.

Δύο σενάρια δίνουν τον τίτλο στον Φερστάπεν από την Κυριακή: Σε όλα προϋπόθεση είναι να τερματίσει 1ος.

*Αν το κάνει με τον ταχύτερο γύρο και παράλληλα ο Λεκλέρκ βγει 8ος και κάτω και ο Πέρες 4ος και κάτω, είναι πρωταθλητής.

*Σε περίπτωση νίκης χωρίς ταχύτερο γύρο, θα πρέπει να τερματίσει 9ος ο Λεκλέρκ και 4ος χωρίς τον βαθμό του fastest lap ο Πέρες.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ