Πλάνα για το 2023 κάνουν πλέον άπαντες στην Formula 1 μιας και ο φετινός τίτλος έχει σχεδόν κριθεί με την Red Bull και τον Μαξ Φερστάπεν να καλπάζουν!

Πλάνα για το 2023 κάνουν πλέον άπαντες στην Formula 1 μιας και ο φετινός τίτλος έχει σχεδόν κριθεί με την Red Bull και τον Μαξ Φερστάπεν να καλπάζουν!

Μετά την καλοκαιρινή διακοπή οι συνήθειες παραμένουν ίδιες ανέκαθεν στην Formula 1. Δειλά δειλά οι ομάδες ασχολούνται για το πως θα δυναμώσουν στο επόμενο πρωτάθλημα και σε ποιους θα στηριχθούν.

Τα συμβόλαια αποτελούν ένα σκληρό πόκερ στο άθλημα και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Το 2023 αναμένεται πιο ενθαρρυντικό για κάποιες ομάδες. Γι’αυτό και ψωνίζουν ακριβά, για να πρωταγωνιστήσουν.

Στις κορυφαίες ομάδες δεν αλλάζει κάτι με τις Red Bull, Ferrai και Mercedes να κρατούν τα ίδια δίδυμα! Μεγάλη αλλαγή εντοπίζουμε στην McLaren μετά την αποχώρηση Ρικιάρντο. Οι Βρετανοί επενδύουν πολλά πάνω στον νεαρό Πιάστρι που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και θα πλαισιώσει τον Λάντο Νόρις.

Από εκεί και πέρα οι φίλοι της Formula 1 θα πρέπει να ζήσουν με την απουσία του Σεμπάστιαν Φέτελ μετά από πολλά χρόνια ενώ η άλλη παλιά καραβάνα, Φερνάντο Αλόνσο συνεχίζει αλλά μετακινείται στην Aston Martin.

Για την ώρα παραμένουν ανοικτές τέσσερις θέσεις. Μία στην Hass, στην Alfa Romeo, στην Williams και την Alpine!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ