Πλησιάζοντας στο φινάλε της Formula 1 ο Σαρλ Λεκλέρ βγάζει παράπονο.

Πλησιάζοντας στο φινάλε της Formula 1 ο Σαρλ Λεκλέρ βγάζει παράπονο. Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε στην Σουζούκα το 2ο πρωτάθλημα της καριέρας του και έκτοτε ο Μονεγάσκος συνεχίζει να μην σταυρώνει νίκη.

Στις κατατακτήριες του Grand Prix Βραζιλίας πρωταγωνιστής-έκπληξη αποδείχθηκε ο Κέβιν Μάγκνουσεν της Haas. Το μερίδιό της από τη δημοσιότητα -όχι απαραίτητα θετιική- διεκδίκσησε όμως και η Ferrari έβαλε στον Λεκλέρ τα ενδιάμεσα ελαστικά στο ξεκίνημα του Q3, με τη βροχή να μην έχει ξεκινήσει ακόμα.

Μετά το τέλος του Q3 ο Λεκλέρ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του σε δηλώσεις του στο Sky Sports.«Θα μιλήσω με την ομάδα για το τι έγινε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε το τι μπορούμε να κάνουμε μελλοντικά σε αυτές τις μεικτές συνθήκες. Αλλά είμαι τρομερά απογοητευμένος. Περίμενα τη βροχή στο Q3 που δεν ήρθε εγκαίρως. Είχαμε το ρυθμό, αλλά… Αποδέχθηκα την απόφαση να δοκιμάσουμε τα ενδιάμεσα ελαστικά και μετά απλά περίμενα τη βροχή. Έχουμε ακόμα ένα καλό μονοθέσιο, πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό και προφανώς να τα κάνουμε όλα σωστά το υπόλοιπο τριήμερο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ