Η Red Bull δεν έχει αντίπαλο στην φετινή Formula 1 κυρίως λόγω των στρατηγικών λαθών της Ferrari, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια για νίκες σε αντιπάλους.

Η Red Bull δεν έχει αντίπαλο στην φετινή Formula 1 κυρίως λόγω των στρατηγικών λαθών της Ferrari, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια για νίκες σε αντιπάλους.

Ο Μαξ Φερστάπεν μετρά ήδη 11 νίκες στο πρωτάθλημα και 5 σερί, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε φοβερή φόρμα. Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση είναι και η αυστριακή ομάδα που θα κατακτήσει και τους δύο τίτλους φέτος μετά το 2013.

Η Red Bull μοιάζει άτρωτη και οι νίκες ανοίγουν περισσότερο την όρεξη. Έμειναν μόλις 5 αγώνες για να ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και πολλές ομάδες μοιάζουν αποθαρρημένες στο ενδεχόμενο κατάκτησης μίας νίκης.

Αυτή την άποψη έρχεται να αλλάξει ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος θεωρεί αδύνατο να κάνει το 5/5 η ομάδα του ως το τέλος. Έτσι ανοίγει τον χορό του ανταγωνισμού και τα τελευταία grand prix αποκτούν ενδιαφέρον!

«Πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση και έχουμε πολλά διαφορετικού τύπου σιρκουί που ακολουθούν. Η Σιγκαπούρη συγκριτικά με την Μόντσα έχει τις περισσότερες στροφές. Έχει πολλές αναπηδήσεις, είναι σιρκουί πόλης, πρόκειται για μία διαφορετική πρόκληση. Είμαστε σε μία εξαιρετική θέση στο πρωτάθλημα. Θα ακολουθήσουμε επιθετική στρατηγική σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Αλλά ήμασταν γρήγοροι στο Σπα, στο Ζάντβορτ, ακόμη και στη Βουδαπέστη. Οπότε αυτό σημαίνει πως το μονοθέσιό μας είναι γρήγορο σε όλες τις συνθήκες»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ