Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός που πριν λίγες μέρες στέφθηκε και παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αποφάσισε να πουλήσει το αμάξι του για φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι έβαλε προς πώληση το πολυτελές αυτοκινητό του. Πρόκειται για το Honda Civic Type R, που του είχε προσφέρει η Red Bull. Δεν […]

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός που πριν λίγες μέρες στέφθηκε και παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αποφάσισε να πουλήσει το αμάξι του για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έτσι έβαλε προς πώληση το πολυτελές αυτοκινητό του. Πρόκειται για το Honda Civic Type R, που του είχε προσφέρει η Red Bull. Δεν θα έλεγε κανείς πως η τιμή του είναι φθηνή. Το συγκεκριμένο κοστίζει 33.333 ευρώ και όλα τα έσοδα της αγοράς του θα πάνε στο φιλανθρωπικό οργανισμό Wings for Life.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το εν λόγω αμάξι το χρησιμοποιούσε ο Φερστάπεν στη Formula 1. Θα μπει σε πωλητήριο σε λίγες μέρες απλο τώρα και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου.

Ο οργανισμός στον οποίο θα διατεθούν τα έσοδα ασχολείται με τη θεραπεία των τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης και της παραπληγίας. Ο ίδιος, ο Ολλανδός τον επέλεξε.

Χαίρομαι πολύ που θα μπορέσω να πουλήσω το αμάξι μου για έναν οργανισμό όπως το Wings of Life. Ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης να το απολαύσει όπως εγώ» τόνισε ο Φερστάπεν.

Μία πολύ άξια ενέργεια αν μη τι άλλο από τον 24χρονο οδηγό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ