Τρομερές μάχες στο Grand Prix της Αυστρίας. Με τον Κάρλος Σάινθ να είναι ο μεγάλος άτυχος της κούρσας

Τρομερές μάχες στο Grand Prix της Αυστρίας. Με τον Κάρλος Σάινθ να είναι ο μεγάλος άτυχος της κούρσας. Καθώς το μονοθέσιο του πήρε φωτιά και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Ο Ματίας Μπινότο μίλησε για τον λόγο που προέκυψε το πρόβλημα και ήταν καθησυχαστικός, τονίζοντας πως ήταν κάτι αναμενόμενο.

«Φαίνεται πως είναι κάτι το παρόμοιο με αυτό που συνέβη στο Αζερμπαϊτζάν (σ.σ. στο μονοθέσιο του Σαρλ Λεκλέρ). Στο Μαρανέλο δουλεύουμε σκληρά για να βρούμε μία λύση. Έχουμε έναν πανίσχυρο κινητήρα που μου δίνει ελπίδα για το μέλλον. Δουλεύουμε σκληρά για να λύσουμε τα προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα με ανησυχούν για τους επόμενους αγώνες, όχι όμως μεσοπρόθεσμα γιατί είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα θα τα λύσει.

Έχουμε έναν κινητήρα που αποδίδει πολύ καλά, αλλά λύσεις αυτού του τύπου χρειάζονται χρόνο. Είναι αναγκαίο να σχεδιάσεις νέα εξαρτήματα, να τα περάσεις στην παραγωγή και να τα ομολογκάρεις. Μερικές εβδομάδες δεν είναι αρκετές. Για το επόμενο διάστημα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συντήρηση», ανέφερε ο Ιταλός στην Corriere dello Sport.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ