Ο Λουίς Χάμιλτον έχει αρκετά παράπονα από τους  teammates του, καθώς και από τους άλλους οδηγούς της Formula 1.

Ο Λουίς Χάμιλτον έχει αρκετά παράπονα από τους  teammates του, καθώς και από τους άλλους οδηγούς της Formula 1. Ο Βρετανός είναι έξαλλος με τον τρόπο που χειρίζονται στο τιμ του την κατάσταση φέτος. Με νέο μίνι ξέσπασμα – παραπόνων πριν το σημερινό GP της Γαλλίας.

«Ήρθαμε στο τριήμερο εδώ στη Γαλλία ελπίζοντας να είμαστε τρία δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργοί και είμαστε τελικά ένα δευτερόλεπτο πιο αργοί. Mε τα τρία δέκατα, πίστευα πως μπορούμε να κλείσουμε άλλα δύο στον επόμενο αγώνα και να είμαστε στη μάχη στη Βουδαπέστη. Αλλά αν είναι όπως στη Γαλλία η διαφορά, τότε θα μας πάρει καιρό να είμαστε στη μάχη της νίκης. Αλλά είναι εφικτό», τόνισε ο 37χρονος στο racefans.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Βρετανός ήταν ικανοποιημένος από την δική του απόφαση: «Ήμουν πολύ χαρούμενος με το γύρο μου στο τέλος. Ήταν ένας πολύ όμορφος γύρος. Απλά ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός. Για κάποιο λόγο φαίνεται πως είμαστε πιο μακριά στον αγώνα αυτό. Όμως όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι. Οι δύο κορυφαίες ομάδες είναι στη δική τους κατηγορία».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ