Χτύπησε το καμπανάκι ο Ιρβάιν

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίστηκε με το Grand Prix στην Αυστραλία.  Με τον Σαρλ Λεκλέρ να σαρώνει την πίστα και να κερδίζει άνετα. Στο 2ο νικηφόρο πέρασμα του στην σεζόν.

Ο 24χρονος πιλότος της Ferrari είχε την υπεροχή από την αρχή.

Εγκατέλειψε οΜαξ Φερστάπεν, και η διαφορά έχει φτάσει στους 34 βαθμούς από τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes, ο οποίος είναι δεύτερος.

Υπάρχουν όμως εκείνοι που βλέπουν λάθη, και χτυπούν καμπανάκια στην Σκουντερία. Για να προσέξει. Όπως ο θρύλος της Ferrari, Ιρβάιν, o οποίος ζήτησε από την ιταλική ομάδα να επικεντρωθεί στον Μονεγάσκο, και να αφήσει το πολύ ομαδικό πνεύμα. Γιατί ο Φερστάπεν καραδοκεί…

“Είναι πρόβλημα για τον Σαρλ, διότι ο Σάινθ που είναι ο δεύτερος οδηγός μπορεί ενίοτε να βρεθεί μπροστά του. Αν ήμουν ο Ματία θα έδινε ακριβείς εντολές, όπως στις ημέρες μου.

Κι αυτό διότι είναι έτσι κι αλλιώς από μόνο του πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Φερστάπεν. [Πόσω μάλλον] αν έχεις έναν team-mate που μπορεί να σου στερήσεις βαθμούς. Όσο για τον Πέρεζ, σε φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορεί να κερδίσει τον Μαξ”, τόνισε ο Ιρλανδός.

“Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς ταχύτερος από τον Φερστάπεν, αλλά εξακολουθεί να κάνει πολλά λάθη, ενώ ο Λεκλέρ δεν κάνει κανένα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ