Ο κορονοιός δεν κάνει εξαιρέσεις και ο Λιούις Χάμιλτον μπήκε σε καραντίνα αφού βρέθηκε θετικός και θα χάσει το Grand Prix της Φόρμουλα 1 στο Μπαχρέιν. Ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο, απομονώθηκε σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες υγείας στο Μπαχρέιν, ανέφερε η διοίκηση του αθλήματος FIA. ολοκλήρωσε τον […]

Ο κορονοιός δεν κάνει εξαιρέσεις και ο Λιούις Χάμιλτον μπήκε σε καραντίνα αφού βρέθηκε θετικός και θα χάσει το Grand Prix της Φόρμουλα 1 στο Μπαχρέιν.

Ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει τον έβδομο παγκόσμιο τίτλο, απομονώθηκε σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες υγείας στο Μπαχρέιν, ανέφερε η διοίκηση του αθλήματος FIA.

ολοκλήρωσε τον ρεκόρ που έφτασε στον έβδομο παγκόσμιο τίτλο τον περασμένο μήνα, απομονώθηκε σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες υγείας στο Μπαχρέιν, ανέφερε η FIA.

«Εκτός από τα ήπια συμπτώματα, είναι σε καλή κατάσταση», είπε η ομάδα της Mercedes.

Ο Λούις Χάμιλτον συνεχίζει να σπάει ρεκόρ με τις πολλες νίκες που γράφει, όπως και σήμερα στο Grand Prix της Κωνσταντινούπολης, που μέσα από ένα πραγματικό χάος κέρδισε τον αγώνα και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για 7η φορά στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ του Σούμαχερ.

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο τρίτος οδηγός που βγαίνει θετικός στον κορονοϊό μετά τον Σέρχιο Πέρεθ και τον Λανς Στρολ, τους δύο οδηγούς της Racing Point δηλαδή. Θα είναι η πρώτη φορά του Χάμιλτον που θα χάσει ένα Γκραν Πρι μετά την είσοδό του στη Formula 1 το 2007. Θα σπάσει το σερί των 265 συνεχόμενων εκκινήσεων σε αγώνα, δηλαδή, ένα μοναδικό στατιστικό που είχε ο Βρετανός. Τουλάχιστον «πρόλαβε» να εξασφαλίσει τον έβδομο τίτλο με το φετινό πρωτάθλημα! Τώρα για να επιστρέψει θα χρειαστεί κάποια αρνητικά τεστ.

Προφανώς αυτά δεν θα έρθουν το ερχόμενο τριήμερο, το θέμα είναι όμως αν θα προλάβει τον επόμενο και τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι. Η Mercedes πάντως σχεδιάζει να φέρει έναν οδηγό για να οδηγήσει το μονοθέσιο στο Μπαχρέιν. Περισσότερα θα γνωρίζουμε όταν θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση η ομάδα, όμως ακούγονται οι Στόφελ Φαντόρν, Εστεμπάν Γκουτιέρες και ο Τζορτζ Ράσελ της Williams.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ