Ο Lewis Hamilton σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας, δέκατου-ένατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Ωστόσο, δεν πήρε pole, μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε format με αγώνα Sprint. Η σειρά του οποίου καθορίστηκε από αυτή τη διαδικασία. Ο Βρετανός επικράτησε αλλά την Κυριακή θα […]

Ο Lewis Hamilton σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Βραζιλίας, δέκατου-ένατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Ωστόσο, δεν πήρε pole, μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε format με αγώνα Sprint. Η σειρά του οποίου καθορίστηκε από αυτή τη διαδικασία. Ο Βρετανός επικράτησε αλλά την Κυριακή θα έχει ποινή 5 θέσεων στο grid λόγω αλλαγής κινητήρα εσωτερικής καύσης στη W12.

Ας δούμε βήμα-βήμα πως εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές. Το Interlagos υποδέχθηκε ομάδες και οδηγούς με συννεφιά, θερμοκρασία αέρα στους 15 βαθμούς ενώ αυτή του οδοστρώματος ήταν στους 25. Παρότι οι θερμοκρασίες είχαν πέσει σε σχέση με το FP1, το ίδιο είχε συμβεί και με την πιθανότητα βροχής που ήταν πλέον στο 40% κατά τη διάρκεια της ωριαίας διαδικασίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ