Η Formula 1 μπαίνει σε καινούργια εποχή. Τη νέα σεζόν εκτός από το grand prix του Σακίρ που προστέθηκε στο καλεντάρι (απομένει η ανακοίνωση), έχουμε αλλαγή στο στιλ των μονοθεσίων αλλά και στα ελαστικά που θα γίνουν πιο μεγάλα. Αλλά έχουμε και πολύ περισσότερα. Η Mercedes κάνει πλάκα στην Formula 1 και η Ferrari ψάχνει […]

Η Formula 1 μπαίνει σε καινούργια εποχή. Τη νέα σεζόν εκτός από το grand prix του Σακίρ που προστέθηκε στο καλεντάρι (απομένει η ανακοίνωση), έχουμε αλλαγή στο στιλ των μονοθεσίων αλλά και στα ελαστικά που θα γίνουν πιο μεγάλα.

Αλλά έχουμε και πολύ περισσότερα.

Η Mercedes κάνει πλάκα στην Formula 1 και η Ferrari ψάχνει να βρει το αντίδοτο. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να μπει στη μάχη και η Porsche. Κάτι που ολόκληρος ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ταχύτητας, το επιθυμεί διακαώς.

Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη, αν λάβουμε υπόψη τα λόγια του επικεφαλής της Porsche Motorsport, Thomas Laudenbach. Με τη δημοτικότητα της F1 να αυξάνεται συνεχώς, η είσοδος του γερμανικού κολοσσού στη μάχη θα κάνει όλο και πιο ελκυστικό το προϊόν.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Laudenbach, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εισέλθει η Porsche στο μαγικό κόσμο της F1. Με τους κανόνες για τις μονάδες ισχύος των μονοθεσίων να εστιάζουν όλο και περισσότερο στο ηλεκτρικό στοιχείο, τα πράγματα αλλάζουν. Όλοι οι κατασκευαστές κινητήρων F1 θα πρέπει να σχεδιάσουν από την αρχή τις μονάδες ισχύος τους και έτσι αυτομάτως μειώνεται το πλεονέκτημα που έχουν ήδη αποκτήσει.

Η Porsche σκοπεύει να επενδύσει πάνω σε αυτό και να εισέλθει στον κόσμο της F1 από το 2025. Ο Laudenbach τόνισε πως χρειάζεται χρόνος για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη του μονοθεσίου και εμείς απλώς μετράμε αντίστροφα για την στιγμή που το μονοθέσιο της Porsche θα βγει με φόρα από τα pitch. (Δημοσίευμα playboy.gr)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ