Πολλά λέγονται και γράφονται για τον Βραζιλιάνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια ανάσα από το να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν δώσει τα χέρια με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Κασεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε στο Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα το οποίο θα είναι μέχρι το 2026, με ετήσιες απολαβές 18 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν οι δύο πλευρές ή τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες… Ότι δηλαδή ο Κασεμίρο απέτυχε στις ιατρικές του εξετάσεις στη Γιουνάιτεντ και θα μείνει στη Μαδρίτη. Ο 30χρονος μέσος πέρασε σχεδόν όλα τα τεστ φυσικής κατάστασης αλλά απορρίφθηκε λόγω μιας έκτακτης απεικονιστικής εξετάσης εγκεφάλου, αφού ενημέρωσε το ιατρικό team ότι θέλει να παίξει για την Μάντσεστερ. Οι γιατροί δήλωσαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για την κατάσταση της ψυχικής και νοητικής του υγείας.

Αυτές τις φήμες ωστόσο δεν της έχει επιβεβαιώσει κανείς ακόμα. Αυτή τη στιγμή αυτό που κυκλοφορεί σαν είδηση είναι ότι ο Κασεμίρο βρίσκεται ακόμα στη Μαδρίτη και κάνει προπόνηση. Ενώ πριν λίγη  ώρα ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις του ότι ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να συνεχίσει στην Μάντσετσερ…Για να δούμε τελικά τι θα γίνει…..

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ