Ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους συμπαίχτες του και πετάει για Αγγλία για τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε τελικά μετά από πολλες απορρίψεις να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έδωσαν τα χέρια με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Καζεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα το οποίο θα είναι μέχρι το 2026, με ετήσιες απολαβές 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ενώ πριν λίγη  ώρα και ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις του ότι ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει στην Μάντσετσερ…

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα βάλουν στο ταμείο τους 60.000.000 ευρώ για τη μετακίνηση και ακόμα 10.000.000 ως μπόνους πολύ εύκολων στην επίτευξη στόχων.

Ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους συμπαίχτες του και πετάει για Αγγλία για τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του παίκτη Κάρλος Ενρίκε Κασεμίρο. Η Ρεάλ θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες της για τον Κασεμίρο, έναν παίκτη που είναι ήδη μέρος του θρύλου αυτού του συλλόγου.

Από τότε που έφτασε τον Ιανουάριο του 2013 για να παίξει στην Castilla, σε ηλικία 20 ετών, ο Κασεμίρο ήταν ένας από τους πιο υπερβατικούς παίκτες σε μια από τις πιο σημαντικές και επιτυχημένες περιόδους της ιστορίας μας. Σε αυτό το διάστημα στο οποίο υπερασπίστηκε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει κατακτήσει 18 τίτλους: 5 Κύπελλα Ευρώπης, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε ατομική βάση, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που κέρδισε πριν από λίγες ημέρες στο Ελσίνκι και ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα του 2022.

Εκτός από αυτό το λαμπρό ρεκόρ, ο Κασεμίρο θα εκπροσωπεί πάντα τις αξίες του συλλόγου μας. Ένας υποδειγματικός παίκτης που έχει δώσει τα πάντα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύλλογος είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής του.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Real Madrid City μια θεσμική πράξη φόρου τιμής και αποχαιρετισμού στον Κασεμίρο, με την παρουσία του προέδρου μας Φλορεντίνο Πέρεθ. Μετά από αυτό το γεγονός, ο Κασεμίρο θα εμφανιστεί ενώπιον των μέσων ενημέρωσης στην αίθουσα τύπου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ