Το Στρασβούργο αδικείται από την ισοπαλία, αλλά ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο άθλημα.

Φουλ δράση στην Ligue 1 , με την μεσημεριανή αναμέτρηση μεταξύ  Στρασβούργου   και Κλερμόν, για την 7η αγωνιστική, στο Σταντ ντε λα Μεϊνό.

Στους αγώνες για την προηγούμενη αγωνιστική η γηπεδούχος πήρε ισοπαλία εκτός από την Μπρεστ και η φιλοξενούμενη νίκη εντός με την Τουλούζ.

Χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο. Με λίγες σχετικά ευκαιρίες, αλλά όλες από το Στρασβούργο που θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον ένα γκολ.

Αρχή στο 15′ με τον Habib Diarra από την άκρη της περιοχής έπιασε σουτ αλλά ο Mory Diaw, με μια φοβερή  επέμβαση καθάρισε την φάση. Στην συνέχεια στο 29′ ο Adrien Thomasson έστειλε την μπάλα με δύναμη στο δοκάρι! Με νέο δοκάρι έκλεισε το ημίχρονο όταν στο 45′  Maxime Le Marchand  με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο δεύτερο μέρος το Στρασβούργο ήταν και πάλι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και στο 63′ έχασε μια ακόμα καλή ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Ο Adrien Thomasson πήρε ριμπάουντ μέσα στην μεγάλη περιοχή και έπιασε ένα καλό σουτ, στην κάτω δεξιά γωνία, αλλά για μια ακόμα φορά ο Mory Diaw είπε όχι.

Στο 89′ ο γηπεδούχος έμεινε με 10 παίχτες αφού ο Maxime Le Marchand  χρεώθηκε με την δεύτερη με κίτρινη κάρτα.

Το Στρασβούργο αδικείται από την ισοπαλία, αλλά ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο άθλημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ