Σκλάβος (κυριολεκτικά!) της Γουάντα ο Ικάρντι, λόγω Τσίνα! Αληθεύει, άραγε; Ποιος ξέρει; Έτσι ισχυρίζεται, πάντως, το TYC Sports που αναφέρει ότι, για να σώσει το γάμο του με τη Νάρα, ο Μάουρο της εκχώρησε με σύμφωνο όλη την περιουσία του. Τωρινή και μελλοντική, ως το 2050! Κι όταν λέμε όλη, εννοούμε όλη: μισθούς, από συμβόλαια, […]

Σκλάβος (κυριολεκτικά!) της Γουάντα ο Ικάρντι, λόγω Τσίνα! Αληθεύει, άραγε; Ποιος ξέρει; Έτσι ισχυρίζεται, πάντως, το TYC Sports που αναφέρει ότι, για να σώσει το γάμο του με τη Νάρα, ο Μάουρο της εκχώρησε με σύμφωνο όλη την περιουσία του. Τωρινή και μελλοντική, ως το 2050!

Κι όταν λέμε όλη, εννοούμε όλη: μισθούς, από συμβόλαια, αμοιβές από μεταγραφές, διαφημίσεις και χορηγούς, ένα ρετιρέ στο Μιλάνο, ενα εξοχικό στη λίμνη Κόμο… Αν όλα αυτά αληθεύουν, στην πράξη σημαίνουν ότι ως τα… 57 του, ο 28χρονος σήμερα Μάουρο θα είναι σκλάβος της Γουάντα. Με τη βούλα. Και την υπογραφή του…

Για την ακρίβεια -και επειδή η δουλεία έχει καταργηθεί- θα ανήκει στη World Marketing Football. Αν το σύμφωνο που αποκαλύπτει το TYC Sports είναι αληθινό, η εταιρεία που είχαν συστήσει μαζί όσο ο Ικάρντι έπαιζε στην Ίντερ, ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στη Νάρα. Και… άρα, εξ ολοκλήρου της ανήκει -οικονομικώς, τουλάχιστον- και ο Μάουρο.

Μια λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα με πυκνή πλοκή και… σέξι βίντεο

Τώρα, αν θα της ανήκει και… αλλιώς, απομένει να φανεί. Κι αυτό επειδή η -μάλλον κακόγουστη- λατινοαμεριάνικη σαπουνόπερα στην οποία πρωταγωνιστούν οι δυό τους εδώ και μήνες, έχει πυκνή πλοκή. Το ζευγάρι χώρισε, ξεκατινιάστηκε στα social, τα ξαναβρήκε… Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Οπότε, γιατί όχι και σε… δουλεία;

Άλλωστε, ο κλοιός γύρω από τον Ικάρντι στένεψε κι άλλο τις τελευταίες μέρες. Προχθές, ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Μάουρα δε λέει αλήθεια και όντως πέρασε κάποιες ώρες με την πέτρα του σκανδάλου, Τσίνα Σουάρες, σε ξενοδοχείο του Παρισιού. Και χθες, η Marca σε ρεπορτάζ της ισχυρίζεται ότι η Νάρα έχει στα χέρια της και σκανδαλιστικό βίντεο που η Τσίνα έχει στείλει στον Μάουρο.

Στο βίντεο η Τσίνα φαίνεται να “διασκεδάζει” μόνη της. Και παρότι το ίδιο βίντεο βρήκαν άλλες τέσσερις σύζυγοι παικτών της Εθνικής Αργεντινής στα κινητά τους, η Νάρα έχει κάθε λόγο να θεωρεί σίγουρο ότι αρχικός παραλήπτης του ήταν ο Μάουρο. Και ότι από εκείνον διαμοιράστηκε και αλλού…  Μύλος, δηλαδή. Και η απέχθεια της Γουάντα προς την Τσίνα Σουάρες, δεδομένη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by China Suarez (@sangrejaponesa)

Karma is a bitch…

“Σκύλα” έχει αποκαλέσει την Τσίνα η Νάρα. Αλλά και το… κάρμα είναι σκύλα. Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο, βλέπετε, είναι λογικό να κακοχαρακτηρίζει μια γυναίκα που θεωρεί ότι προσπαθεί να της “κλέψει” το σύζυγο. Επιλέγει όμως να μη θυμάται ότι κι εκείνη υπήρξε πρωταγωνίστρια σ’ ένα ανάλογο σκάνδαλο. Από την αντίστροφη πλευρά.

Όταν ο πρώην σύζυγος (και πατέρας των τριών παιδιών της) Μάξι Λόπεζ είχε πάρει τον νεαρό τότε Ικάρντι υπό την προστασία του, στη Σαμπντόρια, ούτε εκείνος φανταζόταν ότι η Γουάντα θα κατέληγε παντρεμένη με τον μικρό.

Οι φήμες οργίαζαν τότε ότι οι δυο τους είχαν σχέση όσο ακόμη ήταν παντρεμένη. Η Νάρα κατηγόρησε βεβαίως τότε το σύζυγό της, ότι εκείνος έφταιγε για τη διάλυση του γάμου τους επειδή “τσιλιμπούρδισε” πρώτος. Το θέμα δεν ξεκαθάρισε ποτέ.

Το βέβαιο είναι ότι το Σαμπντόρια-Ίντερ, το 2014 έμεινε γνωστό ως “το ντέρμπι της Γουάντα”. Κι αυτό επειδή, πριν από τη σέντρα, ο Λόπεζ αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Ικάρντι. Παρότι ο Μάουρο έχει σε τατού στο χέρι του τα ονόματα των τριών παιδιών του Λόπεζ με τη Νάρα, η σχέση τους δεν αποκαταστάθηκε ποτέ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ