Η απογευματινή αναμέτρηση  Ρεμς με την Λυών για την 4η στροφή της Ligue 1 ήταν συναρπαστική και έδωσε άλλο αέρα στο μενού της Κυριακής.

Η απογευματινή αναμέτρηση  Ρεμς με την Λυών για την 4η στροφή της Ligue 1 ήταν συναρπαστική και έδωσε άλλο αέρα στο μενού της Κυριακής.

Η γηπεδούχος χωρίς νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και έψαχνε το πρώτο της τρίποντο και η φιλοξενούμενη που είχε το απόλυτο στους πρώτους δύο αγώνες της.

Το προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι στο 25′. Πιο συγκεκριμένα ο Maxime Busi έκανε μια υπέροχη σέντρα στην περιοχή, ο Junya Ito πήρε την μπάλα, και κοντά από το σημείο του πέναλτι με μια δυνατή κεφαλιά  στην πάνω αριστερή γωνία, νίκησε τον Remy Riou.

Στο δεύτερο μέρος η Λυών είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 63′ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα μα την αποβολή του Dion Lopy που  είδε την κόκκινη κάρτα. Πολύ τραβηγμένη η απόφαση του διαιτητή.

Από κει και πέρα ο αγώνας ήταν μονόλογος για την φιλοξενούμενη.

Τελικά στο 88΄η Λυών κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Rayan Cherki έκανε μια ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή, και ο Moussa Dembele  σηκώθηκε ψηλότερα από όλους  και  με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπίκ Λυών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ