Αήττητοι στην κορυφή οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε στο «Parc Des Princes» την Τρουά κι έφθασε στη νίκη με 4-3, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν δεκαεφτά ματς χωρίς ήττα απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο, φθάνοντας παράλληλα τις δεκατέσσερις νίκες.

Έτσι, διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης, σε απόσταση ασφαλείας από του διώκτες τους, έχοντας φέτος έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Η μαχητική Τρουά έμεινε ενδέκατη, ισοβαθμώντας με τη Νις.

Ο Μάμα Μπαλντέ έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, στο 3’, αλλά οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ «απάντησαν» άμεσα με τον Κάρλος Σολέρ στο 24’.

Ο Μπαλντέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε στο 55’ και ο Νεϊμάρ έκανε το 3-2 στο 62’.

Ο Άντε Παλαβέρσα έφερε το ματς στα ίσα στο 88’, για να έρθει ο Κιλιάν Εμπαπέ στο 77’ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να δώσει τη νίκη στην PSG.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Μουκιέλε, Ράμος, Κιμπεμπέ (59′ Μαρκίνιος), Μπερνάτ (85′ Μέντες), Βιτίνια (59′ Ρουίθ), Βεράτι (85′ Σαράμπια), Σολέρ (77′ Σάντσες), Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ.

Τρουά: Γκαλόν, Τιερνό Μπαλντέ (72′ Ριπάρ), Πορόσο, Πάλμερ-Μπράουν, Σαλμιέ, Κόντε (72′ Λαρουσί), Λόπες, Κουαμέ (82′ Ούγκμπο), Σαβαλερέν, Οντομπέρ (81′ Παλαβέρσα), Μαμά Μπαλντέ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ