Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται ήδη το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στο ρόστερ της πολύ μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Μέσι, Μπαπέ, Νειμάρ, Ράμος, ό,τι έχει ζητήσει ο Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ωστόσο, η γαλλική ομάδα έχει συνεχώς σκαμπανεβάσματα. Μόνο μια βδομάδα είναι αρκετή για να αντιληφθούμε τι συμβαίνει στους Παριζιάνους. Μεσοβδόμαδα πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με το γκολ του Κιλιάν Μπαπέ. Τρομερή νίκη, που της δίνει και το προβάδισμα για την επόμενη φάση του Champions League.

Λίγα 24ωρα αργότερα ήρθε η γκέλα. Η Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ του Σαββάτου γνώρισε την ήττα από την Ναντ με 3-1 για το γαλλικό πρωτάθλημα. Μια πάνω, μία κάτω οι Γάλλοι.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι, ειδικά αν δεν κατακτήσει τίτλους και πολύ περισσότερο αυτόν με τα μεγάλα αυτιά.

Η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται ήδη την επόμενη μέρα στο «Παρκ Ντε Πρενς». Γι αυτό το λόγο σε περίπτωση που δεν πάνε τα πράγματα όπως επιθυμεί θέλουν να ρίξουν την μεγάλη «βόμβα». Να φέρουν στην ομάδα τόσο τον Ζινεντίν Ζιντάν όσο και τον Αρσέν Βενγκέρ. Οι Γάλλοι θέλουν τον Ζιντάν στη θέση του Ποκετίνο και τον Βενγκέρ σε αυτή του Λεονάρντο. Λέτε να δούμε να συμβεί κάτι τέτοιο;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ