Μία κίνηση ουσίας είναι και ο Νόρντι Μουκιέλε. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027

H Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε στην απόκτηση του Νορντί Μουκιελέ. Οι Παριζιάνοι ήρθαν σε συμφωνία με την Λειψία για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών μέχρι το 2027.Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Παρίσι και υπέγραψε στην νέα του ομάδα.

Η νέα Παρί Σεν Ζερμέν του Γκαλτιέ κάνει περισσότερες κινήσεις ουσίας στο μεταγραφικό παζάρι και λιγότερες εντυπωσιασμού.

Μία κίνηση ουσίας είναι και ο Νόρντι Μουκιέλε. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και αρχικά θα λογίζεται ως αναπληρωματικός του Ασράφ Χακίμι για το δεξί άκρο της άμυνας.

Aποχαιρέτησε και την πρώην ομάδα του Λειψία.

“Οικογένεια της Λειψίας. Ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη κιόλας μέρα που έφτασα και με βαριά καρδιά φεύγω σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται στον σύλλογο που μας βοηθούν να πετύχουμε τους στόχους μας σε καθημερινή βάση. Η Ιστορία που χτίσαμε είναι και δική σας. Στα αδέρφια μου στο γήπεδο, ας κρατήσουμε αυτή την κληρονομιά ζωντανή.

Προς τους προπονητές και το επιτελείο τους με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων σεζόν: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μαζί σας, ανακάλυψα τα υψηλότερα επίπεδα ποδοσφαίρου.

Σήμερα είμαι καλύτερος παίκτης αλλά και καλύτερος άνθρωπος και κατάφερα να πραγματοποιήσω κάποια από τα προσωπικά μου όνειρα χάρη σε εσάς. Σας ευχαριστώ για όλα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nordi Mukiele (@nordimukiele)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ