Η πιο εκπληκτική περίπτωση ανόδου σε ποδοσφαιρικές μετοχές, είναι σίγουρα αυτή του Γάλλου, με καταγωγή από το Καμερούν, Ουγκό Εκιτικέ.

Η Παρί είναι από τις ομάδες που δίνει αρκετό χρήμα στις μεταγραφές. Μέσα στο TOP-5 του ποδοσφαιρικού μας πλανήτη σε μεταγραφικές δαπάνες. Γνωρίζετε οτι είχε να κάνει μεταγραφή από το πρωτάθλημα Γαλλίας Ligue 1 από το 2017 με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι η τελευταία της.

Καλύτερα ήταν η τελευταία της για ετοιμάζεται να αποκτήσει ακόμα ένα ποδοσφαιριστή από ομάδα της Γαλλίας της Ligeu 1.

Φυσικά είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Ουγκό Εκιτικέ πρόκειται να φορέσει τη φανέλα της Παρί τις επόμενες ημέρες και να ενσωματωθεί στην αποστολή που βρίσκεται στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την Parisien.

Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας, που ήταν καλύτερη από εκείνη της Νιούκαστλ (13.000.000 ευρώ ετησίως).

Παρί και Ρεμς τα βρήκαν στα 30.000.000 και πλέον και αναμένουμε την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Το φαινόμενο Ουγκο Εκιτικέ! (Ρεμς)

Η πιο εκπληκτική περίπτωση ανόδου σε ποδοσφαιρικές μετοχές, είναι σίγουρα αυτή του Γάλλου, με καταγωγή από το Καμερούν, Ουγκό Εκιτικέ. Στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, όταν ανέβηκε από τη Νέων στη μεγάλη ομάδα της Ρεμς, η χρηματιστηριακή του αξία ήταν 6ψήφια. Μόλις 600.000 ευρώ. Αλλά ήδη τον Οκτώβριο έφτανε τα 2.500.000, το Δεκέμβριο τα 6.000.000 και το Μάρτιο τα 20.000.000! Κλείνει τα 20 στις 20 Ιουνίου, αλλά με μπόι 190 εκατοστά και ήδη 11 γκολ και 4 ασίστ εφέτος για τη Ρεμς, κοστίζει πια 28.000.000 ευρώ! Δηλαδή… 46,6 φορές πιο πάνω απ’ ότι πέρυσι το καλοκαίρι! Απλώς εκπληκτικό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ